iPhone 16 Pro Max biće ogroman? // IT VESTI




Do sada smo videli nekoliko procurelih informacija koje otkrivaju ključne detalje o iPhone 16 seriji. Danas, imamo još jedan veliki izvor koji prikazuje dummy modele svih telefona u liniji.

Slika dolazi od dugogodišnjeg lekera Apple informacija Sonny Dickson-a, koji je ranije procureo ceo set mašinskih blokova za iPhone 16 seriju. Dakle, postoji dobra šansa da je ovo pravi proizvod.

Najznačajnija promena je raspored kamera za iPhone 16 i 16 Plus. Oni će napustiti dijagonalni raspored kamere svojih prethodnika u korist vertikalnog rasporeda. Dok za modele Pro nema mnogo promena u dizajnu.

Prebacivanje na vertikalne kamere na standardnim iPhone-ima je radi podrške snimanju prostornih videa koji se mogu reprodukovati na Apple Vision Pro u 3D formatu.

Još jedna značajna promena je u veličini ekrana Pro modela. iPhone 16 Pro Max će imati ekran od 6,9 inča u poređenju sa 6,7 inča iPhone-a 15 Pro Max, čineći ga najvećim Pro Max modelom do sada.

iPhone 16 Pro će takođe imati nešto veći ekran od 6,3 inča, u odnosu na 6,1 inča iPhone-a 15 Pro. Standardni iPhone 16 i 16 Plus će, međutim, zadržati svoje veličine ekrana od 6,1 inča i 6,7 inča, redom.

Osim ovih promena, dummy modeli nude malo toga u pogledu otkrivanja novih dizajnerskih karakteristika. Iako se prema glasinama očekuje posebno dugme za kontrolu kamere, to ne možemo videti na ovim replikama.

Kao i obično, možemo očekivati da novi iPhone-i budu lansirani u septembru. Iako to može delovati kao dug period čekanja, verovatno je da će se tokom ovog perioda pojaviti dalje procurele informacije.

Source link

Do sada smo videli nekoliko procurelih informacija koje otkrivaju ključne detalje o iPhone 16 seriji. Danas, imamo još jedan veliki izvor koji prikazuje dummy modele svih telefona u liniji. Slika dolazi od dugogodišnjeg lekera Apple…