Huawei će ove godine isporučiti Pura 70 telefone u više od 10 miliona komada

Huawei je juče zvanično lansirao telefone svoje nove Pura 70 serije, što je u stvari novo ime za nekadašnju P seriju uređaja i vodeći modeli serije u Kini su juče rasprodati za manje od jednog minuta. S tim u skladu, analitička kompanija TechInsights ističe da bi gigant ove godine mogao da proda i više od 10 miliona telefona ove serije, ukoliko se ne suoči sa problemima kao što je proizvodni kapacitet i ukoliko zadrži razumnu cenu.

Analitičar kompanije Sui Kian kaže da nova Huawei Pura 70 serije takođe povećati i prihod od prodaje uređaja i rast kompanije. Uz to, sa ovom serijom, Huawei bi mogao da doživi nove sopstvene rekorde isporuke.

Prethodno je analitičari Ming-Či Kuo predviđao da će Huawei P70 serija (koja nije izašla pod tim, već Pura 70 imenom), ostvariti 150 posto veću isporuku u poređenju sa svojim prethodnicima.

To se svakako delimično uklapa u novu analizu koju prenosi HuaweiCentral i ukazuje na nastavak rasta kineskog giganta. Inače, telefone ove odnosno Huawei Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ i Pura 70 Ultra pokreće isti, novi Kirin 9010 čipset, ali Ultra model je najinteresantniji u liniji s obzirom na to da poseduje jednoinčni senzor glavne kamere sa 50 MP koja izlazi iz kućišta kao objektiv.

Source link

Huawei je juče zvanično lansirao telefone svoje nove Pura 70 serije, što je u stvari novo ime za nekadašnju P seriju uređaja i vodeći modeli serije u Kini su juče rasprodati za manje od jednog…