Prvi Apple preklopni uređaj možda neće biti iPhone? // IT VESTI



Poslednji izveštaji otkrivaju planove kompanije Apple za izradu preklopivog iPhone-a. Segment preklopnih telefona došao je daleko od kada je Samsung bio pionir u tome 2019. godine. Međutim, kompanija sa sedištem u Cupertinu kasni u ovom takmičenju. Sada, DigiTimes izveštava da prva preklopna ponuda kompanije Apple neće biti iPhone.

DigiTimes se poziva na izvore u lancu snabdevanja u svom izveštaju koji se plaća. Navodi da Apple već pet godina radi na svom prvom preklopnom uređaju. Publikacija dodaje da bi to mogao biti veći uređaj umesto preklopnog iPhone-a. To ukazuje na to da bi Apple mogao krenuti drugim putem u segmentu preklopnih uređaja sa tabletom ili čak laptopom. Izveštaj takođe navodi da se dizajn bliži završnoj fazi i da se projekat približava masovnoj proizvodnji.

Važno je napomenuti da DigiTimes pominje samo Apple-ov preklopni uređaj kao veći uređaj. To nas navodi na pretpostavku da bi mogao biti deo iPad linije ili potpuno nova kategorija proizvoda. Izveštaj ponavlja da Apple nije obustavio rad na preklopnim uređajima. Takođe potvrđuje da su prethodni izveštaji o obustavljanju razvoja zbog problema sa ekranom i premeštanju tima Vision Pro na projekat preklopnog uređaja oboje tačni.

Očekuje se da će Apple lansirati svoj prvi preklopni telefon 2025. godine ili možda kasnije. Kompanija obično uzima vremena sa novim lansiranjima. U slučaju segmenta preklopnih uređaja, razumljivo je jer je mehanizam šarki srce uređaja i kompanija sa sedištem u Cupertinu neće hteti da kompromituje kvalitet. Još je rano za uzbuđivanje i ovaj izveštaj treba uzeti sa zdravom dozom opreza.

Source link

Poslednji izveštaji otkrivaju planove kompanije Apple za izradu preklopivog iPhone-a. Segment preklopnih telefona došao je daleko od kada je Samsung bio pionir u tome 2019. godine. Međutim, kompanija sa sedištem u Cupertinu kasni u ovom…