Kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a


Steam je program koji omogućava korisnicima da kupe i igraju video igre. Međutim, način na Steam radi je poprilično interesantan. Naime, Steam u sebi sadrži modifikovani internet pregledač, a to znači da veliki broj opcija koje imate u svom browser-u, imate i u Steam-u. Možete recimo da promenite Home Page ili da kliknete desnim klikom unutar Steam-a i dobićete opciju da prekopirate link strane na kojoj se trenutno nalazite ili da otvorite novi tab.

Kao i svi ostali internet pregledači i Steam Browser ima keš memoriju, na računar postavlja kolačiće, a sadrži i istoriju pretrage. To znači da ukoliko naiđete na neki problem u Steam-u, jedno moguće rešenje je da obrišete keš, kolačiće i istoriju.

Pogledajte naš video tutorijal u kome vam pokazujemo kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a, koristeći Windows 10.

Video transkript:

  1. Kako obrisati keš, kolačiće i istoriju iz Steam Browser-a
  2. Kliknite na Steam
  3. Kliknite na Settings
  4. Kliknite na In Game
  5. Kliknite na Delete pored Delete Web Browser Data
  6. Kliknite na Confirm

Ocenite:

Loading…




Source link

Steam je program koji omogućava korisnicima da kupe i igraju video igre. Međutim, način na Steam radi je poprilično interesantan. Naime, Steam u sebi sadrži modifikovani internet pregledač, a to znači da veliki broj opcija…