Novi Realme flegšip sa periskopskom kamerom kompanija predstavlja sutra u Las Vegasu


Već više od nedelju dana, kineska kompanija Realme najavljuje svoj novi pametni telefon koji će sadržati jaku periskopsku kameru, koja nudi „više nego 200 MP“, a sada otkriva da će ga zvanično predstaviti sutra u Las Vegasu. Novi Realme flegšip biće i plod saradnje sa američkom kompanijom Qualcomm u pogledu čipseta koji ga pokreće, što će omogućiti „revolucionarnu tehnologiju slika“.

Dakle, baš u gradu u kom se trenutno održava i ovogodišnji tehnološki sajam CES 2024, svoj debi imaće novi telefon, ali Realme nije zvanično otkrio njegovo ime, iako javnost očekuje da će to u stvari biti Realme 12 Pro+.

Tehnologija koju Realme pominje očigledno će se naći u novom telefonu, budući da je u najnovijoj objavi na društvenoj mreži Twitter (X) kompanija takođe uključila i natpis, odnosno hešteg „PeriscopeOver200MP“, koji se takođe pojavljuje u objavama koji najavljuju predstojeći uređaj. Ovaj hešteg bi u doslovnom prevodu značio da novi uređaj ima „periskopsku kameru koja nudi više nego 200 MP“, ali i dalje nije otkriveno šta će ova kamera sve podrazumevati.

Realme 12 Pro+ ili novi Realme flegšip nedavno je uočen na TENAA listingu sa pojedinim specifikacijama i slikama uz koji se našao i Realme 12 Pro.

Oba modela telefona bi prema tome trebalo da imaju AMOLED ekran dužine dijagonale 6,7 inča sa 1080 p, tri kamere na zadnjoj strani i jednu napred.

Razlike bi trebalo da budu u procesoru koji pokreće uređaje kao i u jedinicama sistema kamera.

Ukoliko je sudeći prema insajderskim informacijama, Realme 12 Pro+ ipak neće dobiti najjači Qualcomm čipset, već bi to trebalo da bude Snapdragon 7s Gen 2, ali to ćemo zvanično saznati već sutra.





Source link

Već više od nedelju dana, kineska kompanija Realme najavljuje svoj novi pametni telefon koji će sadržati jaku periskopsku kameru, koja nudi „više nego 200 MP“, a sada otkriva da će ga zvanično predstaviti sutra u…