AirTag 2 odložen za 2025. godinu // IT VESTI



Prema najnovijem izveštaju analitičara Ming-Chi Kuo-a, lansiranje Apple AirTag 2 pametnog tragača odloženo je za 2025. godinu. Ovaj uređaj, nastavak prvobitnog AirTag-a, trebalo je da se pojavi tokom 2024. godine, ali se izgleda da je taj plan promenjen.

Kuo tvrdi da su planovi za masovnu proizvodnju AirTag 2 odloženi, a umesto toga, masovna proizvodnja će započeti tek 2025. godine. Prethodno je Ming-Chi Kuo najavio da će masovna proizvodnja AirTag 2 početi u četvrtom kvartalu 2024. godine. On takođe navodi da Apple planira da izgradi novi ekosistem za prostornu računalnu obradu, sa Vision Pro uređajem u centru pažnje. Ovaj ekosistem bi uključivao i AirTag 2, iako još uvek nije jasno kako će ovaj pametni tragač funkcioniši ili se integrisati sa Vision Pro uređajem. Postoji spekulacija da bi AirTag 2 mogao koristiti UWB čip kako bi delio prostorne informacije sa headsetom.

Očekuje se da će AirTag 2 doneti poboljšanja u odnosu na svog prethodnika, uključujući potencijalno duži vek baterije i veći domet. Međutim, važno je napomenuti da su ovo samo spekulacije, pa je potrebno sačekati dodatne informacije kako bi se potvrdile ove tvrdnje.

Pojedinosti o tome kako će tačno izgledati i funkcionisati AirTag 2 biće poznate tek u narednom periodu, a mi ćemo nastaviti da pružamo informacije kako budu postajale dostupne.



Source link

Prema najnovijem izveštaju analitičara Ming-Chi Kuo-a, lansiranje Apple AirTag 2 pametnog tragača odloženo je za 2025. godinu. Ovaj uređaj, nastavak prvobitnog AirTag-a, trebalo je da se pojavi tokom 2024. godine, ali se izgleda da je…