Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra će svi imati okvire od titanijuma? // IT VESTI




Prošlog meseca su iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max lansirani sa okvirom od titanijuma umesto od nerđajućeg čelika koji se koristio kod prethodnih modela. Međutim, ova novina neće dugo trajati ako se najnoviji glasine o porodici Samsung Galaxy S24 pokažu tačnim.

Prema izvorima sa X (nekadašnjeg Twitter-a), Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra će svi imati okvire od titanijuma. Već smo videli sva tri uređaja u procurjelim renderima zasnovanim na CAD-u, a ti renderi su prikazivali veoma ravne okvire.

Do sada je vladala teorija, zasnovana na jednom ranijem glasinu, da će samo S24 Ultra imati titanijumski oklop. Međutim, ova glasina tvrdi da Samsung neće praviti razliku između svojih visokokvalitetnih uređaja – barem ne u ovom pogledu.

Ipak, treba uzeti ovo sa dozom opreza jer je trenutno samo nepotvrđena glasina. Štaviše, poznati „leakster“ Ice Universe odgovorio je na originalni X post koji možete videti iznad, ponovivši da će samo Ultra dobiti tretman titanijumom. Dakle, možda hoće, a možda i neće. Sačekajmo još nekoliko glasina i procurlih informacija da bismo bolje razumeli šta možemo očekivati. Samsung se spekuliše da će predstaviti seriju S24 u januaru, tako da ima još dosta vremena.



Source link

Prošlog meseca su iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max lansirani sa okvirom od titanijuma umesto od nerđajućeg čelika koji se koristio kod prethodnih modela. Međutim, ova novina neće dugo trajati ako se najnoviji…