WhatsApp testira novu funkciju Quick Reply Bar za brže odgovaranje // IT VESTI



WhatsApp nedavno je predstavio novu funkciju nazvanu „Channels“ koja korisnicima omogućava kreiranje jednosmernih komunikacionih kanala za opširne i anonimne interakcije. Ovi kanali funkcionišu drugačije od standardnih razgovora, omogućavajući administratorima da dele različite vrste sadržaja poput teksta, slika, video zapisa, nalepnica i anketa, čuvajući pritom privatnost i administratora i pratilaca. Reakcije na ovu funkciju su do sada bile pomešane.

WhatsApp često testira različite funkcije u svojoj beta verziji, i nisu sve od njih uključene u stabilnu verziju. Neke funkcije se integrišu u stabilnu verziju, dok se druge mogu odbaciti ili ostati ekskluzivne za beta verziju.

U najnovijoj WhatsApp beta verziji (2.23.20.20) dostupnoj putem Google Play Beta programa, uvedena je nova funkcija nazvana „reply bar“ (traka za odgovor). Prema sajtu WABetaInfo, ova funkcija omogućava korisnicima brz odgovor na slike, video zapise i GIF-ove, ne napuštajući trenutni ekran, čime se poboljšava tok i kontekst razgovora. Cilj joj je smanjiti prekide i unaprediti ukupno iskustvo korisnika tokom interakcija.

Da biste pristupili ovoj funkciji, jednostavno instalirajte najnovije ažuriranje WhatsApp beta verzije iz Google Play prodavnice, a očekuje se da će uskoro biti dostupna u širem izdanju.

Takođe, WhatsApp radi na unapređenju korisničkog iskustva serijom ažuriranja, uključujući prečice za lako dodavanje učesnika u grupnim pozivima i uvođenje funkcije „Tokovi“ radi poboljšanja iskustva kupovine unutar aplikacije. Uzbudljivo je i to da se razvija native WhatsApp aplikacija za iPad, što je dugotrajna želja korisnika.



Source link

WhatsApp nedavno je predstavio novu funkciju nazvanu „Channels“ koja korisnicima omogućava kreiranje jednosmernih komunikacionih kanala za opširne i anonimne interakcije. Ovi kanali funkcionišu drugačije od standardnih razgovora, omogućavajući administratorima da dele različite vrste sadržaja poput…