Mortal Kombat 1 za Switch ili “pljačka”, kako igru zovu korisnici iznervirani zbog jako loše grafike


Posle velikog odjeka u javnosti o problemima zbog kojih Mortal Kombat 1 za Switch konzolu dobija nadimak “pljačka”, jedan od kreatora igre Ed Bun obećava da će verzija biti poboljšana. Bun kaže da žali što igra nije lansirana u boljem stanju, te da će svi problemi biti “apsolutno rešeni”, piše Eurogamer.

Mortal Kombat 1 za Switch konzolu objavljena je nedavno i od tada mnogi korisnici pišu i snimaju reakcije koje im je izazvala, a one nisu pozitivne.

Naime, cena igre za Switch je ista kao i na drugim platformama, košta 70 dolara što su gejmeri nazvali pljačka i nepoštovanje prema korisnicima.

Osim visoke cene za igru na ovoj konzoli, prate je i komentari da joj je grafika „jednostavno užasna“ i da izgleda kao da je napravljena za PS1.

Drugi tvrde da bi zbog toga tražili povraćaj novca ili da ih „zaista bole oči“ od igranja.

Svoje reakcije korisnici su objavljivali na društvenim mrežama X (Twitter) i TikTok. Jedan od njih u videu je rekao da iako je srećan što Mortal Kombat 1 uopšte postoji za Switch, deluje kriminalno da igra za nju košta isto kao na Xbox i PS kolegama.





Source link

Posle velikog odjeka u javnosti o problemima zbog kojih Mortal Kombat 1 za Switch konzolu dobija nadimak “pljačka”, jedan od kreatora igre Ed Bun obećava da će verzija biti poboljšana. Bun kaže da žali što…