Osvrt i pogled unapred sa Nenadom Božićem

Četvrtak 24. oktobar, SCNS. Prisustvo je besplatno, morate se samo prijaviti ovde i upisati na spisak gostiju na ulazu.

U četvrtak 24. oktobra od 18 časova u novosadskom Startit Centru organizujemo okupljanje koje za cilj ima da informiše sve tehnološke preduzetnike o tome kakve prilike nam pruža sve brži razvoj generativne veštačke inteligencije.

Program će sadržati razgovor sa Nenadom Božićem, inženjerom i osnivačem firme SmartCat, gde ćemo pored osvrta na njegovu karijeru i preduzetnički put, u okviru kog se relativno rano usredsredio na primenu AI-a, usmeriti pažnju na osvetljavanje nove paradigme u kojoj se svi mi preduzetnici sada nalazimo, hteli to ili ne.

Neke od tema koje ćemo pokriti:

– kako je bilo baviti se AI-jem pre trenutne pomame, i kako je sad
– kakve vrste startapa se trebaju praviti tako da bude manja šansa da ih pojedu OpenAI i ostatak IT divova
– gde u ovom kontekstu jeste, može i treba biti mesto Novog Sada

Učestvovanje na događaju

Razgovor će voditi Vukašin Stojkov, uz poziv publici da učestvuje a ukoliko želite da nam se pridružite potrebno je da se prijavite putem obrasca ispod.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Source link

Četvrtak 24. oktobar, SCNS. Prisustvo je besplatno, morate se samo prijaviti ovde i upisati na spisak gostiju na ulazu. U četvrtak 24. oktobra od 18 časova u novosadskom Startit Centru organizujemo okupljanje koje za cilj…