Samsung Galaxy S25 Ultra će imati još tanje ivice oko ekrana, zaštitna folija otkrila dizajn okvira

Zbog impresivnih rezultata prodaje S24 serije, očekivanja za Samsung-ovu sledeću flegšip Galaxy S25 seriju nastavljaju da rastu. Nedavne glasine ukazuju na to da će Galaxy S25 Ultra imati još uže ivice ekrana, što bi moglo nadmašiti čak i Apple iPhone 16 Pro Max. Poznati insajder Ice Universe takođe je podelio nove informacije.

On je podelio fotografiju zaštitnih folija za ekrane S25 serije, uključujući S25, S25+ i S25 Ultra. Sudeći prema ovim slikama, čini se da Galaxy S25 Ultra zaista ima uži ekran, ali da li je bolji od iPhone 16 Pro Max-a, ne može se zaključiti samo na osnovu jedne fotografije.

Prema trenutnim informacijama, Galaxy S25 i S25+ će zadržati ekrane od 6,2 i 6,7 inča, dok će S25 Ultra biti nešto veći sa ekranom od 6,9 inča (S24 Ultra ima ekran od 6,8 inča). Kroz poređenje zaštitnih folija, svi mogu intuitivnije uočiti razlike u veličini između tri modela. Takođe je potvrđeno da će S25 Ultra imati blago „zaobljeniji“ osećaj u izgledu.

Korejski The Elec takođe je otkrio da Samsung ima optimistična očekivanja za prodaju Galaxy S25 serije i planira da postigne cilj proizvodnje od 22 miliona jedinica do juna 2025. godine. S25, S25+ i S25 Ultra će činiti 6 miliona, 4 miliona i 11 miliona jedinica. Nabavka delova će početi ove godine, a masovna proizvodnja će početi već ovog meseca.

Pored toga, S25 FE takođe privlači veliku pažnju. Glasine govore da bi Samsung mogao napraviti novu razliku za S25 FE i dalje ga prilagoditi, prelazeći sa „lakog flegšipa“ na model koji naglašava tanak dizajn, fokusirajući se na vitkiji izgled. Ipak, S25 FE je još u fazi razvoja proizvoda, a specifični detalji tek treba da budu potvrđeni.

Source link

Zbog impresivnih rezultata prodaje S24 serije, očekivanja za Samsung-ovu sledeću flegšip Galaxy S25 seriju nastavljaju da rastu. Nedavne glasine ukazuju na to da će Galaxy S25 Ultra imati još uže ivice ekrana, što bi moglo…