Procureli renderi Google Pixel 9A

Google-ovo prvo propuštanje u jesen je stiglo, a novi renderi njegovog nadolazećeg Pixel 9A postavljeni su na mreži kako bi ih svet mogao videti. Kao i kod curenja Pixel 8A ranije ove godine, Android Headlines je ponovo dobio slike Google-ovog sledećeg budžetskog izdanja A-serije, ovog puta putem OnLeaksa, koji je bio odgovoran za kvarenje nedavne linije Pixel 9. 

PCPress.rs Image

Velika promena koja dolazi na Pixel 9A, prema curenju, je da neće imati Google sada prepoznatljiv izgled vizira za kućište kamere. Umesto toga, čini se da postoje dve kamere u modulu u obliku pilule koji se nalazi skoro u ravni sa zadnjom stranom telefona. Blic kamere je postavljen sa desne strane, što ga čini kao zadnji deo iPhone 7 Plus, ali uvećan. Ostatak kućišta izgleda slično drugim Pixel 9 uređajima — i aktuelnim iPhone uređajima — sa tankim okvirima oko ekrana. 

Android Headlines napominje da bi 9A mogao da se isporučuje sa Androidom 15 i da bi to mogao biti poslednji Google uređaj koji uključuje Tensor čip baziran na Samsung-u, a Google će preći na korišćenje TSMC-a za buduće procesore 2025. godine. Google obično izdaje svoje telefone A serije u proleće, obično tokom Google I/O, tako da može proći neko vreme pre nego što dobijemo sve detalje. 

Izvor: TheVerge

Source link

Google-ovo prvo propuštanje u jesen je stiglo, a novi renderi njegovog nadolazećeg Pixel 9A postavljeni su na mreži kako bi ih svet mogao videti. Kao i kod curenja Pixel 8A ranije ove godine, Android Headlines…