PlayStation Network imao ozbiljne probleme i padove

Niste sami — PlayStation Network je imao ozbiljne probleme, izbacujući korisnike iz njihovih mečeva i rušeći online igre širom sveta. Prema izveštajima sa Downdetector-a, problem je započeo ubrzo nakon 8 sati uveče po istočnom vremenu 30. septembra. Sony Interactive Entertainment još nije izdao zvanično saopštenje o problemu, ali je ažurirao stranicu sa statusom PlayStation Network-a kako bi pokazao da nekoliko njihovih usluga ne radi.

PCPress.rs Image

Problemi sa PlayStation Network-om

Korisnici nisu mogli da se prijave, kreiraju nove naloge ili uređuju detalje o nalogu na PS5, PS4, PS Vita i PS3. Takođe nisu mogli da obavljaju bilo kakvo održavanje naloga na internetu. Slično tome, nisu mogli da strimuju igre putem interneta ili na bilo kojoj PlayStation konzoli. Nije bilo moguće ni pregledavati igre ili tražiti ih, koristiti vaučere, obavljati kupovine ili preuzimati prethodno kupljene naslove.

“Radimo na rešavanju problema što je pre moguće,” napisala je kompanija u ažuriranju statusa. “Hvala vam na strpljenju.”

Od 4:30 ujutro po istočnom vremenu 1. oktobra, stranica sa statusom PSN-a sada pokazuje da sve usluge rade. Još uvek nije jasno šta se dogodilo i zašto je PSN bio van funkcije od večeri 30. septembra do ranih sati 1. oktobra, ali smo kontaktirali PlayStation/Sony Interactive Entertainment za više informacija.

Izvor: Engadget

Source link

Niste sami — PlayStation Network je imao ozbiljne probleme, izbacujući korisnike iz njihovih mečeva i rušeći online igre širom sveta. Prema izveštajima sa Downdetector-a, problem je započeo ubrzo nakon 8 sati uveče po istočnom vremenu…