Proširite svoj svet pomoću Galaxy AI

Samsung predstavlja ekskluzivnu promociju koja će svim ljubiteljima napredne tehnologije omogućiti lakši i veseliji povratak u svakodnevnu rutinu nakon letnjeg predaha. Uz kupovinu odabranih Galaxy pametnih telefona, dobićete izuzetne poklone koji će dodatno obogatiti vaše korisničko iskustvo.

PCPress.rs Image

U središtu ove promocije su najnoviji preklopni telefoni Galaxy Z serije, kao i premium linija Galaxy S serije. Bez obzira na to koji telefon odaberete od ponuđenih u sklopu promocije, oduševiće vas napredna mobilna veštačka inteligencija Galaxy AI, koja omogućava nove načine korišćenja mobilnih telefona i donosi revoluciju u svakodnevnim zadacima.

Uživajte u povratku u svakodnevicu s Galaxy AI

Galaxy uređaji su dizajnirani kako bi vam olakšali prelaz iz ritma odmora nazad u svakodnevni život. Galaxy AI nije samo nadogradnja osnovnih funkcija telefona, već revolucionarna tehnologija mobilne veštačke inteligencije koja se prilagođava vašim potrebama. S naprednim funkcijama kao što su Interpreter, Note Assist i Circle to Search, Galaxy AI vam omogućava da ostanete u toku s radnim zadacima, efikasno se organizujete tako da jednostavno pristupite informacijama koje su vam potrebne. Galaxy AI donosi nove načine korišćenja mobilnih telefona koji olakšavaju svakodnevne zadatke i poboljšavaju produktivnost.

Interpreter, na primer, omogućava trenutni prevod razgovora, što je izuzetno korisno u međunarodnom poslovnom okruženju ili na putovanjima. Note Assist u aplikaciji Beleške poboljšava organizaciju automatskim stvaranjem sažetaka (rezimea) i predloga za beleške, omogućavajući brže i efikasnije zapisivanje misli i ideja.

Uz funkcije poput Chat Assist možete poboljšati svoje društvene interakcije, dok Android Auto osigurava sigurniju vožnju. Sa Galaxy AI uvek ćete biti organizovani i spremni za nove izazove, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite svaki trenutak.

Izvanredni poklon paket uz kupovinu odabranih Samsung Galaxy uređaja

Samsung predstavlja posebnu promociju koja vam omogućava da uz kupovinu odabranih Galaxy pametnih telefona dobijete izuzetne poklone koji će dodatno obogatiti vaše korisničko iskustvo.

Promocija nudi dva različita paketa:

Uz kupovinu Galaxy Z Fold6 ili Galaxy S24 Ultra telefona, dobijate fitness narukvicu Galaxy Fit3, bežične slušalice Galaxy Buds3 Pro i tablet Galaxy Tab A9+.

Uz kupovinu Galaxy S24 FE, Galaxy S23, Galaxy S24 / S24+ ili Galaxy Z Flip6, dobijate fitness narukvicu Galaxy Fit3 i bežične slušalice Galaxy Buds3 Pro.

Promocija traje od 4.10. do 3.11. 2024. ili do isteka zaliha poklona. Više informacija o promociji i pravilima možete pronaći na Samsung internet stranici.

Ova promocija je savršena prilika da unapredite svoje mobilno iskustvo i istovremeno dobijete korisne i zabavne poklone koji će vam pomoći u povratku u svakodnevnu rutinu.

Source link

Samsung predstavlja ekskluzivnu promociju koja će svim ljubiteljima napredne tehnologije omogućiti lakši i veseliji povratak u svakodnevnu rutinu nakon letnjeg predaha. Uz kupovinu odabranih Galaxy pametnih telefona, dobićete izuzetne poklone koji će dodatno obogatiti vaše…