Moćne performanse Xiaomi 14T serije koje prate ubrzani tempo života

U eri koja se neprestano transformiše, veštačka inteligencija postaje ključni saveznik u svakodnevnim obavezama, pružajući pametne alate koji prate tempo modernog života. Kompanija Xiaomi oduvek prati potrebe i želje svojih korisnika, te je ovaj put svom širokom portfoliju dodala Xiaomi 14T seriju koja donosi AI funkcije za maksimalnu efikasnost i komfor.

PCPress.rs Image

Xiaomi je sa AI i Google funkcijama pomerio granice, pružajući korisnicima uživanje u personalizovanom i interaktivnom iskustvu. Najnoviji HyperOS nudi unapređeni doživljaj korišćenja sa fokusom na brzinu i efikasnost, implementirajući više od 600 poboljšanja. Dodatno, Google Gemini AI assistant, nudi aktuelne i sveobuhvatne informacije o raznim temama, ali i pomoć u pisanju ili brainstorming-u, te može biti idealan saveznik u učenju ili poslu. Kako bi neometano obavljali svoje obaveze, uz Gemini Live korisnicima je omogućena hands-free komunikacija, sa više opcija glasa, što je posebno značajna opcija za one koji provode dosta vremena u vožnji.

U svakom trenutku i gde god da se nalazite, uz Google funkciju “Circle to Search“, na ekranu vašeg Android telefona, možete jednim dodirom brzo identifikovati i pretraživati objekte u realnom vremenu, bez potrebe za pravljenjem snimka ekrana i prelaskom na druge aplikacije. Ova inovativna funkcija ne samo da omogućava prepoznavanje objekata, već nudi i brz prevod teksta direktno sa slike, kao i trenutnu identifikaciju muzike pomoću naprednog prepoznavanja zvuka.

PCPress.rs Image

Pametni telefoni Xiaomi 14T serije, idealni su saputnik i za putovanja, te odlazak u inostranstvo nikada nije bio jednostavniji i prijatniji, zahvaljujući AI Interpreter funkciji koju poseduje. Ova funkcija omogućava da bezbrižno komunicirate na bilo kom jeziku, jer napredna tehnologija automatski prepoznaje jezik koji se govori i prevodi ga u realnom vremenu, pružajući vam sigurnost da ćete se uvek razumeti sa sagovornikom, bez obzira na jezičku barijeru. Posebno korisna je funkcija face-to-face, gde obe strane mogu simultano pratiti prevod na ekranu, što omogućava prirodniji i neometan tok razgovora. Bilo da putujete poslovno ili turistički, AI Interpreter čini komunikaciju jednostavnom, bez nesigurnosti prilikom sporazumevanja.

Još neke od revolucionarnih funkcija koje dopronose produktivnosti su AI Notes i AI Recorder, koje omogućavaju da sve važne informacije uvek imate na dohvat ruke. AI Notes sumira informacije i pomaže u njihovoj organizaciji i proceni relevantnosti, dok AI Recorder čini snimanje podataka jednostavnim i efikasnim. Uz podršku veštačke inteligencije, pruža transkripciju govora u tekstu, prepoznavanje govornika, generisanje rezimea i prevod. Na ovaj način, poslovni sastanci postaju mnogo efikasniji i bez straha da ćete zaboraviti važne stvari.

PCPress.rs Image

Pored svih značajnih funkcija za posao, učenje ili putovanja, tu je AI Film koji podržava vašu kreativnost i pruža mogućnost da uživate u stvaranju filmskih video zapisa koje kreira po vašoj želji. S pažnjom na svaki detalj, možete kreirati i sjajne fotografije koristeći AI Image Editing. U okviru ove funkcije, AI Image Expansion vam pomaže da proširite slike, dok AI Eraser Pro uklanja neželjene objekte na istoj.

Xiaomi 14T serija uz naprednu tehnologiju koju poseduje, čini da svaki dnevni zadatak postane lakši, svaka ideja ostvariva, a svaka komunikacija, bez obzira na jezik, bude olakšana. Iskoristite snagu AI tehnologije i otkrijte kako može unaprediti vašu svakodnevicu, jer sa Xiaomi 14T serijom budućnost je na dohvat ruke!

Source link

U eri koja se neprestano transformiše, veštačka inteligencija postaje ključni saveznik u svakodnevnim obavezama, pružajući pametne alate koji prate tempo modernog života. Kompanija Xiaomi oduvek prati potrebe i želje svojih korisnika, te je ovaj put…