Elon Musk ukdia blokiranje na X platformi

U nekom trenutku, svi smo naišli na nekoga ko jednostavno ne shvata granice.

PCPress.rs Image

Promena politike

Oni ulaze previše duboko u naš lični prostor, nesvesni – ili previše svesni – naše nelagode. Ovaj problem je uvećan na mreži kada postoji trenutni pristup nečijem širem digitalnom otisku, što može biti vektor za zloupotrebu. Zbog toga većina platformi ima neku vrstu blokade, omogućavajući ljudima da ograniče pristup nekih korisnika njihovim životima.

Sada pogodite koja platforma ukida mogućnost blokiranja ljudi..

Elon Musk je najavio promenu X-ove politike kako bi korisnicima koje ste blokirali omogućio da vide vaše postove. Neće moći da komuniciraju sa vama, ali će videti šta objavljujete na platformi. Musk je ranije kritikovao funkciju blokiranja. On je naveo da korisnici već mogu to da zaobiđu prelaskom na neblokiran nalog. Što je tačno, na način koji govori o sebi koji sugeriše da ima formu koja ne poštuje nečije granice.

Očigledno, razlozi zbog kojih je ovo užasna, užasna, loša i generalno loša ideja su toliko dugi da bismo zauvek ovde pokušavali da ih navedemo. Ali to je dobar podsetnik da je X mesto koje misli da su poverenje i sigurnost reči od četiri slova.

Izvor: Engadget

Source link

U nekom trenutku, svi smo naišli na nekoga ko jednostavno ne shvata granice. Promena politike Oni ulaze previše duboko u naš lični prostor, nesvesni – ili previše svesni – naše nelagode. Ovaj problem je uvećan…