Alarm Clock Xtreme & Timer – više od običnog budilnika

Alarm Clock Xtreme & Timer je besplatna aplikacija – budilnik u koju je ugrađeno nekoliko korisnih dodatnih funkcija. Napravljena je samo za Android.

Osobine Alarm Clock Xtreme & Timer-a

Funkcija alarma je veoma prilagodljiva. Postavlja se brzo, pomoću samo nekoliko dodira ekrana telefona. Može se napraviti neograničen broj alarma. Svakom od njih se podešava drugačija melodija i/ili vibracija. Alarm se može dodeliti samo određenim danima u nedelji. Kao i neke aplikacije slične namene, ima postepeno pojačavanje glasnoće, da bi se izbegao šok pri buđenju.

Međutim, druge aplikacije nemaju rešavanje matematičkih zadataka kao način zaustavljanja alarma. Ovo je dobra opcija za one koji imaju problem pri buđenju. Zadaci mogu da budu manje ili više komplikovani i po tome su poređani u pet nivoa težine, tako da svako može da pronađe svoju meru. Drugi način da se proveri da li ste budni je da ukucate lozinku koja se pojavljuje na ekranu. Zadnja mogućnost, a koja 100% uspešno budi, je da dati QR kod odštampate i stavite dovoljno daleko od kreveta. Taj kod morate da skenirate telefonom da bi zaustavili alarm.

Zvuk alarma mogu biti svi audio fajlovi koji postoje na telefonu, ali i onlajn radio stanice. Da bi se lakše snašli, svaki alarm koji napravite ima svoje ime i ikonu i može da mu se dodeli prioritet. Čak i dugme za odlaganje buđenja se može programirati. Definišu se vremenski intervali u kojima se ponovo alarm aktivira, kao i postepeno smanjivanje intervala i koliko maksimalno puta možete da odložite buđenje.

Druga i treća bitna funkcija koju poseduje Alarm Clock Xtreme & Timer su štoperica i tajmer. Razlikuju se u tome što štoperica meri proteklo vreme obično, unapred, dok tajmer to radi unazad (korisno kod aktivnosti koje su vremenski definisane). Slično alarmu, štoperica i tajmera može biti više, što je korisno za neke multitasking aktivnosti. Tajmerima takođe može da se podešava melodija i vibracija.

Aplikacija pravi statistiku o vremenu buđenja i koliko puta pritiskate dugme za odlaganje buđenja. Možda iz tih podataka izvučete neki koristan zaključak ili životnu poruku. Na primer, da se ne isplati ustajati iz kreveta ujutru. Posle buđenja Alarm Clock Xtreme & Timer može i da pokrene bilo koju aplikaciju. To je najčešće vremenska prognoza za taj dan ili obaveze koje vas očekuju iz vašeg kalendara. Korisničko okruženje se bira između svetle i tamne teme ili onih tema sa motivima planine, pustinje, grada i džungle.

Alarm Clock Xtreme & Timer - Setting Alarm

Da li instalirati Alarm Clock Xtreme & Timer?

Ova aplikacija je kombinacija pametnog alarma, tajmera, štoperice, i elemenata upravljanja zadacima. Autori kažu da je Alarm Clock Xtreme & Timer do sada instaliran 50 miliona puta. Pro verzija se razlikuje od besplatne, jer nema reklame. Ovo je jednostavna aplikacija za korišćenje, kakva i treba da bude svaka namenjena najširoj populaciji korisnika. Funkcije su jasno organizovane. I korisnici bez tehničkog znanja će se brzo snaći.

Nijedna od aplikacija ovog tipa nije najbolja, bez obzira koliko funkcija i opcija imala. Dobra je ona koja odgovara na potrebe korisnika, a skoro svako ima drugačije potrebe. Možda je Alarm Clock Xtreme & Timer prava aplikacija za vas kako ne bi zakasnili na neku od mnogobrojnih dnevnih aktivnosti.

Platforma:
Android

odricanje od odgovornosti

Ocenite:

Loading…


Source link

Alarm Clock Xtreme & Timer je besplatna aplikacija – budilnik u koju je ugrađeno nekoliko korisnih dodatnih funkcija. Napravljena je samo za Android. Osobine Alarm Clock Xtreme & Timer-a Funkcija alarma je veoma prilagodljiva. Postavlja…