Xiaomi najvaljuje sklopivi pametni telefon

Xiaomi je, nakon velikog uspeha, najavio novi model.

PCPress.rs Image

Kineski proizvođač pametnih telefon, Xiaomi, najavio je svoj prvi sklopivi preklopni pametni telefon. Mix Flip će se uskoro pojaviti na globalnom tržištu.

Mix Flip se pojavio u Kini u julu, a na globalnom tržištu biće prisutan do kraja septembra. Očekuje se da će tokom sledeće nedelje postati dostupan širom sveta.

Xiaomi je dostigao fantastične uspehe u prodaji tokom ovog kvartala. Najveću prednost mu je donelo širenje na Latinsku Ameriku. Sada želi da uhvati ovaj talas popularnosti nudeći novi model. Xiaomi se ponaša značajno drugačije u odnosu na konkurenciju. Novi model nije najavljivao senzacionalno niti je model bio dostupan celom tržištu. Svoj novi model je najpre ponudio u Kini, a nekoliko meseci kasnije ostatku sveta.

Da li je ovo dobra taktika? Za razliku od Samsunga i Apple koji najavljuju svoje proizvode kao revolucionarne, Xiaomi radi tiho i polako. Konkurentna cena i adekvatan kvalitet postaju sinonimi ovog brenda. I dok se Apple suočava sa razočaranim kupcima, jer ništa revolucionarno se nije dogodilo, kupci Xiaomi stiču poverenje. Čini se da ovaj brend postaje jedan od vodećih.

Izvor: business-standard.com

Source link

Xiaomi je, nakon velikog uspeha, najavio novi model. Kineski proizvođač pametnih telefon, Xiaomi, najavio je svoj prvi sklopivi preklopni pametni telefon. Mix Flip će se uskoro pojaviti na globalnom tržištu. Mix Flip se pojavio u…