Digitron za varanje | PC Press

Kreiran je digitron sa Internet konekcijom i ChatGPT funkcijama.

PCPress.rs Image

TI-84 Plus je deset godina star digitron koji ima monopol nad tržištem obrazovanja. Upravo ovaj uređaj dobio je novo ažuriranje. ChromaLock transformisao je ovaj uređaj u moćan alat sa pristupom Internetu, integracijom ChatGPT i drugim naprednim funkcijama.

Modifikacija, Ti-32, uvodi mogućnost koja je daleko od originalne zamisli digitrona i izaziva zabrinutost o potencijalnom upotrebi u „akademskom varanju“.

Novi digitron ima mogućnost da se poveže sa drugim uređajima putem Wi-Fi mreže. To pruža mogućnost korisnicima da diskretno pristupaju ChatGPT i unose složene matematičke probleme, pretražuju Internet, komuniciraju sa drugim korisnicima.

ChromaLock je učinivo ovaj digitron komercijalno dostupnim ali je naglasio da nema želju da promoviše „akademsko varanje“. Kako sam uređaj izgleda isto kao običan digitron, niko neće moći da proveri šta  student ili učenik zaista rade. Ovaj digitron je san svake „ispitne varalice“.

Izvor: tribune.com

Source link

Kreiran je digitron sa Internet konekcijom i ChatGPT funkcijama. TI-84 Plus je deset godina star digitron koji ima monopol nad tržištem obrazovanja. Upravo ovaj uređaj dobio je novo ažuriranje. ChromaLock transformisao je ovaj uređaj u…