Epic Games Store unapred najavljuje besplatne igre vredne gotovo 90 dolara

Epic Games Store je otkrio novi paket besplatnih igara koje će biti dostupne od 5. septembra. Ovaj put, u ponudi se nalaze aktuelni naslov iz dugovečne franšize i popularna snajperska igra, ukupne vrednosti skoro 90 dolara.

Epic Games je upravo ažurirao svoju ponudu besplatnih igara sa još dva nova naslova. Međutim, u stvarnosti se radi o četiri igre zahvaljujući “The Fallout Classic Collection” koja sadrži prva tri izdanja u seriji. Iako ove nedelje ponuda vrednosti besplatnih naslova iznosi skoro 50 dolara, najava za sledeću nedelju potvrđuje još vredniji paket.

Konkretno, Epic Games će poklanjati “Football Manager 2024“, aktuelno izdanje u Football Manager franšizi, sve do kraja godine. Kako igra još uvek košta 59,99 dolara na Epic Games Store-u, isto važi i za Steam. *Football Manager 2024* je igra za Windows i Mac platforme, a obe verzije imaju relativno male sistemske zahteve.

Pored toga, Epic prodavnica je odlučila da na isti način pokloni i “Sniper Ghost Warrior Contracts“. Ova igra se pojavila 2019. godine i od tada je dobila direktan nastavak, ali  se Sniper Ghost Warrior Contracts i dalje prodaje za 29,99 dolara na Steam-u.

Sledeće nedelje, ova besplatna ponuda će imati ukupnu vrednost od 89,98 dolara kada postane dostupna 5. septembra.

Source link

Epic Games Store je otkrio novi paket besplatnih igara koje će biti dostupne od 5. septembra. Ovaj put, u ponudi se nalaze aktuelni naslov iz dugovečne franšize i popularna snajperska igra, ukupne vrednosti skoro 90…