Spelldrifter je odlična taktička RPG igra koja je besplatna na Epic Games


Do 14. septembra imate vremena da ubacite Spelldrifter u svoju Epic Games biblioteku i da ga zadržite zauvek, umesto da platite 20 USD.

Ovonedeljna igra je hibridni taktički RPG naslov koji uvodi sistem igre sa kartama kako bi spojio najbolje od oba sveta. Na vama je da pazite na resurse koji su vam na raspolaganju korišćenjem i vreme i prostor. Inovativni Tick sistem ove igre tera vas da drugačije posmatrate strategiju igre s kartama.

Sa svakom akcijom igrača, vaši i protivnički potezi se prepliću na jednoj vremenskoj liniji. Savladavanjem vremenske linije, igrači stiču veliku prednost u borbi koja vam omogućava da lakše pobeđujete.

Izaberite svoju grupu heroja, napravite svoje špilove karata i upustite se u avanturu duboko u Starfall svetu, dok tražite ulaz u misteriozni lavirint.

U pitanju je naslov iz 2019. koji zbog specifične grafike ne zahteva uopšte jak hardver, a igra će raditi na osrednjem pametnom telefonu od pre nekoliko godina.



Source link

Do 14. septembra imate vremena da ubacite Spelldrifter u svoju Epic Games biblioteku i da ga zadržite zauvek, umesto da platite 20 USD. Ovonedeljna igra je hibridni taktički RPG naslov koji uvodi sistem igre sa…