Galaxy S25 Ultra imaće više RAM-a // IT VESTI


Prošle nedelje se pojavila glasina da će Galaxy S25 Ultra imati isti kapacitet baterije od 5.000 mAh kao i njegov prethodnik, što nije bila sjajna vest u svetu gde mnogi Samsungovi konkurenti sada prelaze tu brojku.

Danas imamo bolje vesti. Prema informacijama koje je objavio poznati kineski insajder Ice Universe, Galaxy S25 Ultra će imati 16 GB RAM memorije. Takođe, izgleda da će sve verzije telefona po pitanju skladištenja imati 16 GB RAM-a, kao što su sve verzije S24 Ultra imale 12 GB.

Dakle, Samsung i dalje neće igrati igru kineskih proizvođača koji uparuju određene količine RAM-a sa određenim kapacitetima skladišta za svoje vodeće uređaje. Ranije se pričalo da će Galaxy S25 Ultra imati veliki redizajn u poređenju sa svojim prethodnikom, sa zaobljenim uglovima koji neće biti neprijatni za dlan.

Takođe, očekuje se da će uživati u značajnim unapređenjima kamere, tako da sveukupno izgleda kao uzbudljivo izdanje, iako je njegova najava još više od pet meseci daleko.

Source link

Prošle nedelje se pojavila glasina da će Galaxy S25 Ultra imati isti kapacitet baterije od 5.000 mAh kao i njegov prethodnik, što nije bila sjajna vest u svetu gde mnogi Samsungovi konkurenti sada prelaze tu…