Microsoft Rewards vas plaća da se odreknete Google pretrage

Ako još niste čuli za Microsoft Rewards program to je potpuno u redu. Korisnici su danas mahom navikli da za pretraživanje interneta koriste Google pretragu i malo ko uopšte i pomišlja da koristi nešto drugo. Bing, recimo. Ali, da li ste znali da možete zaraditi novac dok pretražujete po bespućima interneta? Microsoft nudi jedinstvenu priliku korisnicima da zamene Google sa Bing pretraživačem i za to dobiju nagrade.

Microsoft Rewards program nagrađuje korisnike za svakodnevne aktivnosti poput pretraživanja interneta putem Bing-a, kupovine u Microsoft Store-u, i korišćenja njihovih drugih proizvoda i usluga. Program je jednostavan za korišćenje: svaki put kada koristite Bing za pretragu, dobijate poene koji se kasnije mogu pretvoriti u razne nagrade kao što su poklon kartice, pretplate na usluge ili čak donacije u dobrotvorne svrhe.

Za razliku od Google-a, koji dominira tržištem pretraživača, Microsoft Bing nudi korisnicima priliku da monetizuju svoje pretraživačke navike. Pored toga, Bing nudi i dodatne funkcionalnosti kao što su integracija sa Microsoft Office aplikacijama, što dodatno olakšava produktivnost.

Microsoft je ovaj program osmislio kao način da privuče korisnike da isprobaju Bing i dobiju više vrednosti iz svojih svakodnevnih aktivnosti na internetu. Korisnici mogu pratiti svoje poene putem Microsoft Rewards dashboard-a, što omogućava transparentnost i jednostavno upravljanje nagradama.

Kako se priključiti Microsoft Rewards programu?

Započeti sa Microsoft Rewards programom je jednostavno. Sve što je potrebno jeste da imate Microsoft nalog, pristupite Bing pretraživaču, i počnete sa pretragama. Svaki put kada obavite pretragu, skupljate poene koji se brzo akumuliraju i omogućavaju vam da uživate u raznim nagradama.

Ako ste spremni da promenite način na koji pretražujete internet i zaradite dok to radite, Microsoft Rewards program je pravi izbor za vas. Ako niste spremni za tu promenu onda ništa, nastavite sa starim dobrim guglanjem.

Source link

Ako još niste čuli za Microsoft Rewards program to je potpuno u redu. Korisnici su danas mahom navikli da za pretraživanje interneta koriste Google pretragu i malo ko uopšte i pomišlja da koristi nešto drugo.…