Super Mario Party Jamboree stiže na Nintendo Switch

Najnoviji naslov u serijalu Mario Party otkriven je u Nintendo Direct streamu: Super Mario Party Jamboree dolazi na Nintendo Switch 17. oktobra.

PCPress.rs Image

Detalji o igri i njenim karakteristikama

Super Mario Party Jamboree će sadržati 110 mini-igara i pet novih tabli za igru koje su deo velikog ostrvskog odmarališta: Rainbow Galleria, Roll ‘Em Raceway, King Bowser’s Keep, Mega Wiggler’s Tree Party i Goomba Lagoon. Svaka tabla predstavlja različite mehanike igranja i opasnosti u okruženju. Na primer, srećan potez sa Turbo Dice omogućava vam da se pomerite do 40 polja u Roll ‘Em Raceway, dok plima može promeniti vašu rutu u Goomba Lagoon. Neke mini-igre će zahtevati da tresete Joy-Con kontrolere, dok druge zahtevaju naginjanje.

Povratak klasičnih mapa i novi modovi

Da bi stvar učinili zanimljivijom, Mario’s Rainbow Castle iz Mario Party i Western Land iz Mario Party 2 biće dodate kao mape za obožavaoce da ih ponovo posete. Štaviše, do 20 igrača može igrati jedni sa drugima online u novom kompetitivnom trkačkom modu nazvanom Koopathlon.

Istorijat serijala i inspiracija

Super Mario Party Jamboree stiže nešto više od šest godina nakon poslednjeg glavnog naslova u serijalu — Super Mario Party — i tri godine nakon Mario Party Superstars, koji je ažurirao klasične table iz Nintendo 64 ere. Te table uključuju Peach’s Birthday Cake i Space Land iz prve dve igre, pri čemu je prva inspirisala ukus sladoleda Superstar Sprinkle Blast u Cold Stone Creamery 2022. godine.

Izvor: Engadget

Source link

Najnoviji naslov u serijalu Mario Party otkriven je u Nintendo Direct streamu: Super Mario Party Jamboree dolazi na Nintendo Switch 17. oktobra. Detalji o igri i njenim karakteristikama Super Mario Party Jamboree će sadržati 110…