Da li ima neko ovde ima neko (ili poznajete li nekoga) kome je IT Akademija zapravo pomogla?

Odmah da se ogradim ovo mozda nije pravi sub za to pitanje ali…

Pre neki dan sam se cuo sa drugarom iz srednje. On se oduvek interesovao za tehnologiju i programiranje, pogotvo Mobile programiranje. Kada smo bili 4 godina on je pricao kako zeli da krene da uci programiranje ozbiljnije, ali kako je govorio faks ga nije zanimao i smatrao je kako moze da nauci isto a mozda i vise samostalno uz pomoc interneta.

Rekao mi je da je upisao ITAkademiju i da zapravo nije toliko losa kao sto ljudi pricaju. Upisao je "Razvoj mobilnih aplikacija'' i kaze da je bas beginner friendly i da vredi svaku paru (sa cime se bas i ne slazem) ali dobro.

Takodje znam da je njegov stariji brat upisao vec 2 kursa u it akademiji i da je takodje zadovoljan + je otisao u BG na skolovanje a ovaj moj drug pohadja online. Kada sam mu rekao da me zanima web dizajn/ video editing rekao mi je da i ja upisem It Akademiju i da ce se isplatiti. I moji mi to govore a ja kada kazem da je suludo da placamo 2500 evra za neke kurseve koji se mogu naci na Jutjubu oni nece ni da cuju.

Pa eto zanima me sad moze li ova akademija biti od neke koristi? Kada sam video portfolio od brata mog drugara video sam da je napisao da zna bas dosta programskih jezika i da je to sve stekao uz pomoc skole i malo samostalnog rada, to me najvise podstaklo da pitam ovo pitanje. Izvinite na duzem tekstu i izvinite ako je pitanje glupo ili mozda na neki nacin nepovezano hahaha. Hvala svako dobro!

View Reddit by koraodajbukeView Source

Odmah da se ogradim ovo mozda nije pravi sub za to pitanje ali… Pre neki dan sam se cuo sa drugarom iz srednje. On se oduvek interesovao za tehnologiju i programiranje, pogotvo Mobile programiranje. Kada…