Donkey Kong Country Returns stiže na Switch

Prošlo je skoro deceniju otkako je Nintendo objavio novu igru u serijalu Donkey Kong Country — i dok nova igra neće stići uskoro, tu je port jedne koju ste možda propustili. Donkey Kong Country Returns, prvobitno objavljen za Wii 2010. godine, stiže na Switch 15. januara 2025. godine. Igra je bila solidna za svoje vreme, i nadamo se da će se dobro držati i nakon 15 godina. U najmanju ruku, kontrole bi trebale biti jednostavnije, jer Nintendo neće forsirati kontrole pokretima kao kod originalne Wii verzije.

PCPress.rs Image

Povratak klasičnog serijala

Ova igra se pridružuje Donkey Kong Country: Tropical Freeze kao još jedna modernija interpretacija franšize. Tropical Freeze je prvi put objavljen za Wii U 2014. godine — ali pošto gotovo niko nije imao tu konzolu, njen dolazak na Switch 2018. godine omogućio je mnogo većoj publici da isproba igru. To nije baš slučaj sa Donkey Kong Country Returns, koji je dobro prodavan za originalni Wii. Ipak, fanovi Donkey Kong Country-ja su željni nove igre, pa će ovo za sada morati biti dovoljno. Sigurni smo da je prošlo mnogo godina otkako su mnogi ljudi poslednji put igrali ovu igru, pa će se nadamo se osećati donekle sveže.

Izvor: Engadget

Source link

Prošlo je skoro deceniju otkako je Nintendo objavio novu igru u serijalu Donkey Kong Country — i dok nova igra neće stići uskoro, tu je port jedne koju ste možda propustili. Donkey Kong Country Returns,…