Nintendo najavljuje novu igru iz serijala Mario & Luigi

Nintendo je započeo svoju najnoviju Direct prezentaciju s pravim iznenađenjem. Kompanija je oživela serijal Mario and Luigi RPG sa prvom novom igrom u gotovo devet godina. Predstojeća igra se zove Mario and Luigi: Brothership, a taj naslov je odmah osvojio moje srce kad sam ga video.

PCPress.rs Image

Otkrivanje igre i datum izlaska

U traileru za otkrivanje igre prikazani su Mario Mario i Luigi Mario kako zajedno istražuju ostrva, savladavaju prepreke i gaze neprijatelje. Moći će da koriste “evolved bros moves” da poraze loše momke, a kao i u prethodnim igrama, čini se da ćete kontrolisati oba brata istovremeno. Sve izgleda izuzetno simpatično. Mario and Luigi: Brothership dolazi na Nintendo Switch 7. novembra.

Povratak serijala i razvoj igre

Poslednja potpuno nova igra u serijalu izašla je 2015. godine sa igrom Mario & Luigi: Paper Jam na 3DS-u, koja je takođe crpela inspiraciju iz Paper Mario serijala. Mario and Luigi: Brothership je prva igra iz serijala napravljena za Switch, iako je Superstar Saga dostupna putem Switch Online + Expansion Pack. Nije jasno koji studio razvija najnoviju igru — Nintendo je neobično tih u vezi sa takvim detaljima o svojim prvim partijskim igrama — ali originalni studio AlphaDream je zatvoren 2019. godine.

Izvor: Engadget

Source link

Nintendo je započeo svoju najnoviju Direct prezentaciju s pravim iznenađenjem. Kompanija je oživela serijal Mario and Luigi RPG sa prvom novom igrom u gotovo devet godina. Predstojeća igra se zove Mario and Luigi: Brothership, a…