Xbox Gaming stiže za Amazon Fire TV uređaje

Uskoro ćete imati još jedan način da igrate Game Pass naslove bez potrebe da trošite novac na Xbox Series X|S konzolu. Microsoft i Amazon se udružuju kako bi u julu doneli Xbox Gaming na odabrane Amazon Fire TV uređaje. Prema rečima Microsoft-a, pretplatnici Xbox Game Pass Ultimate-a u više od 25 zemalja moći će da pristupe Xbox aplikaciji putem Fire TV Stick 4K Max i Fire TV Stick 4K uređaja.

PCPress.rs Image

Jednostavan pristup stotinama igara

Kada nova funkcionalnost postane dostupna, možete se prijaviti na svoj Microsoft nalog, povezati kompatibilni Bluetooth kontroler i početi da igrate stotine igara, uključujući Fallout 76, Fallout 4, Starfield i Senua’s Saga: Hellblade 2. Kontroleri trenutne generacije za Xbox i PlayStation će raditi.

Xbox Gaming će doći na Amazon Fire TV dve godine nakon što je Microsoft objavio Xbox aplikaciju na Samsung pametnim televizorima. Nova integracija sa Amazon proizvodima dolazi u trenutku kada Microsoft izgleda gubi poverenje u svoj konzolni biznis. Osveženje hardvera kompanije je daleko ispod prethodno postavljenog plana, a jedna od njihovih najvećih serija koja podržava konzole, Call of Duty, imaće svoj sledeći naslov dostupan na Game Pass-u od samog lansiranja.

Izvor: Engadget

Source link

Uskoro ćete imati još jedan način da igrate Game Pass naslove bez potrebe da trošite novac na Xbox Series X|S konzolu. Microsoft i Amazon se udružuju kako bi u julu doneli Xbox Gaming na odabrane…