Valve objavio listu najpopularnijih igara na Steam Deck-u

Valve je dodao novu tabelu u svoj repertoar javno dostupnih podataka: listu od 100 najigranijih naslova na Steam Deck-u. Informacije se mogu sortirati prema protekloj nedelji, mesecu ili godini, i ažuriraće se svakodnevno.

PCPress.rs Image

Najigraniji naslovi i njihov značaj za otkrivanje igara

Ove tabele mogu igrati veliku ulogu u otkrivanju igara na platformi, pa je vredno napomenuti da ulazak na listu nije samo pitanje broja igrača. Lawrence Yang iz Valve-a je za The Verge rekao više o procesu. “Metrički podatak koji koristimo za određivanje najigranijih igara je kombinacija jedinstvenih korisnika i interesovanja,” rekao je Yang. “Hades 2 je izašao tek pre mesec dana, ali toliko mnogo igrača na Steam Deck-u ga ima kao jednu od najigranijih igara za celu godinu, da je skočio na rang listi.”

Na lansiranju tabele, Elden Ring drži prvo mesto nakon nedavnog izdanja Shadow of the Erdtree (i naknadnog patch-a). Omiljena indie igra Stardew Valley je trenutno na drugom mestu, a popularna kartaška igra Balatro je na trećem. Obe igre, Hades 2 i Hades, našle su se u prvih deset. Ima i iznenađujućih igara, kao što su Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX na petom mestu i Fallout 4 na šestom. Ako želite da dodate nešto sa tabele Steam Deck-a u svoju biblioteku, sada je prilika da napunite svoju listu igara koje ćete igrati po povoljnim cenama sa aktuelnom Steam Summer Sale rasprodajom.

Izvor: Engadget

Source link

Valve je dodao novu tabelu u svoj repertoar javno dostupnih podataka: listu od 100 najigranijih naslova na Steam Deck-u. Informacije se mogu sortirati prema protekloj nedelji, mesecu ili godini, i ažuriraće se svakodnevno. Najigraniji naslovi…