The Falconer, prilično dobra open world igra besplatna na Epic Games-u

Ako znate gde da tražite, možete pronaći nekoliko besplatnih igara na mreži i dok Steam nikada ne oskudeva u besplatnim igrama, Epic Games Store nudi više kvaliteta nego kvantiteta. Ovog puta se radi o „Open world“ igri pod imenom The Falconer.

Ako koristite PC, svakako biste trebali proveriti najnoviju besplatnu igru na Epic Games Store-u, The Falconeer: Standard Edition.

Ukoliko niste čuli za ovu igru, evo kratkog opisa: u suštini to je borbena igra u vazduhu gde igrate kao sokolovi koji mogu ispaljivati lasere jedni na druge.

The Falconer je dobra, potencijalna hit igra

Igra je smeštena u prelepe okeanske pejzaže koji čine sjajna mesta za vašu vazdušnu borbu i daje dosta na atraktivnosti izazivajući istovremenu želju da je ponovno igrate.

Možete preuzeti celu igru besplatno odmah, iako, kao što ste verovatno pretpostavili, to je standardna verzija igre, tako da nećete dobiti dodatne DLC pakete; za to će vam biti potrebna Warrior Edition verzija igre.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Takođe moramo da naglasimo kako samo PC igrači mogu iskoristiti ovu ponudu. Ukoliko se uglavnom igrate na Xbox-u i PlayStation-u, i dalje možete igrati igru na tim platformama, jer nije previše skupa.

The Falconeer neće još dugo biti besplatan, jer imate vremena samo do 11. jula da je dodate u svoju gejming bazu igara, gde će biti vaša zauvek. Nakon toga, vratiće se na punu cenu, sa nekom drugom igrom koja će zauzeti njeno mesto kao sledeća besplatna igra, iako još nemamo pojma šta bi to moglo biti. Ne oklevajte da dodate The Falconeer u svoju PC biblioteku, čak i ako nije vaš omiljeni žanr, još uvek je u pitanju odlična besplatna igra, prenosi Gaming Bible.

Source link

Ako znate gde da tražite, možete pronaći nekoliko besplatnih igara na mreži i dok Steam nikada ne oskudeva u besplatnim igrama, Epic Games Store nudi više kvaliteta nego kvantiteta. Ovog puta se radi o „Open…