Džaba proveravate da li je stiglo ažuriranje – Android 14 odložen za oktobar


Prema informacijama koje je na X mreži objavio jedan od poznatijih insajdera Mišal Rahman, zvanično predstavljanje Android 14 operativnog sistema je pomereno, i to ne samo za Android korisnike, već i za OEM proizvođače.

Neimenovani izvor sa kojim je Rahman pričao kaže da je zvanično objavljivanje izvornog koda Android 14 operativnog sistema pomereno za naredni mesec, prenosi Droid-Life. U zvaničnom saopštenju se navodi da će najnovije bezbednosne napomene biti objavljene 4. oktobra, što će najverovatnije i biti novi dan premijere.

Pixel 8 premijera i Android 14 u istom danu

Da li se neko u kompaniji Google predomislio kada je premijera u pitanju i odlučio da spoji Pixel 8 zvaničnu premijeru sa Android 14, nismo baš sigurni, ali smo mi malo matori da verujemo u slučajnosti. Sa druge strane, ovo bi bio presedan, jer se nikada pre nije desilo da se poklopi premijera novog Pixel telefona i novog Android operativnog sistema.

Za sve vas koji neprestano osvežavate deo sa ažuriranjima u nadi da će vam uskoro stići novi Android 14, možda je vreme da odmorite prste jedno mesec dana, dok sve ne bude spremno.





Source link

Prema informacijama koje je na X mreži objavio jedan od poznatijih insajdera Mišal Rahman, zvanično predstavljanje Android 14 operativnog sistema je pomereno, i to ne samo za Android korisnike, već i za OEM proizvođače. Neimenovani…