Najstilizovaniji i najpristupačniji preklopni telefon godine

Motorola je ponovo u centru pažnje lansiranjem nove, RAZR 2024 serije. Kombinujući najnoviju tehnologiju sa stilskim dizajnom, modeli RAZR i RAZR+ su na putu da postanu među najpristupačnijim i najpoželjnijim preklopnim telefonima ove godine.

RAZR 2024 nastavlja nasleđe Motorole u elegantnim i stilizovanim dizajnima. Standardni i Plus modeli imaju moderan izgled koji ih izdvaja od konkurencije. Istaknuta karakteristika je veliki, spoljašnji Quick View ekran koji omogućava korisnicima pristup ključnim funkcijama bez otvaranja uređaja. Ovaj OLED ekran od 3,6 inča pruža brz pristup obaveštenjima, kontrolama muzike, pa čak i izboru igara i aplikacija, piše Engadget.

Kada se otvori, RAZR otkriva glavni OLED ekran od 6,9 inča sa osvežavanjem od 144Hz, što osigurava glatko skrolovanje i živopisno vizuelno iskustvo. Takođe je poboljšana izdržljivost ekrana zahvaljujući upotrebi ultra tankog stakla i redizajniranog mehanizma šarke koji obećava dugotrajnost i pouzdanost.

Motorola RAZR 2024 Softver

Ispod haube, nova RAZR serija radi na Androidu 14, sa Motorola My UX interfejsom koji pruža skoro čisto Android iskustvo sa korisnim prilagođavanjima.

Jedna od ključnih softverskih karakteristika je široka funkcionalnost spoljašnjeg ekrana. Korisnici mogu pokretati gotovo bilo koju aplikaciju na Quick View ekranu, što ga čini izuzetno svestranim za brze zadatke i smanjuje potrebu za stalnim otvaranjem telefona.

Kamere

RAZR 2024 serija je opremljena svestranim sistemom kamera. Primarni senzor je 50MP sa optičkom stabilizacijom slike, uz 13MP ultraširokougaonu kameru koja služi i kao makro kamera. Za ljubitelje selfija, uređaj nudi prednju kameru od 32MP, koja osigurava visok kvalitet selfija i video poziva.

Baterija i Punjenje

Trajanje baterije je često problem kod preklopnih uređaja, ali RAZR 2024 rešava ovaj problem sa baterijom od 4200mAh kod Plus modela, koja podržava brzo punjenje od 30W i bežično punjenje od 15W. Ovo osigurava da uređaj može izdržati ceo dan korišćenja bez potrebe za čestim punjenjem.

A šta je sa specifikacijama?

Motorolu Razr+ pokreće Snapdragon 8s Gen 3 čip zajedno sa 12 GB RAM-a, 256 GB memorije za skladištenje i baterijom od 4.000 mAh, koja je nešto veća od 3.700 mAh ćelije u Galaxy Z Flip 5. U međuvremenu, običan Razr ima i dalje solidne, ali manje impresivne specifikacije, uključujući MediaTek Dimensity 7300X procesor, 8 GB RAM-a i 256 GB memorije za skladištenje. Ipak, dolazi sa nešto većom baterijom od 4.200 mAh.

RAZR 2024 i RAZR+ – Cena i Dostupnost

Jedan od najprivlačnijih aspekata serije RAZR 2024 je njena cena. Motorola je pozicionirala ove uređaje da budu pristupačniji od mnogih drugih preklopnih telefona na tržištu, sa cenom RAZR+ koja počinje od 999 dolara. Ova agresivna cenovna strategija čini RAZR (699$) privlačnom opcijom za korisnike koji žele da iskuse preklopnu tehnologiju bez prevelikih troškova.

Serija RAZR 2024 kompanije Motorola se izdvaja na sve interesantnijem tržištu preklopnih telefona svojim spojem stila, funkcionalnosti i pristupačnosti. Sa robusnim karakteristikama, poboljšanom izdržljivošću i konkurentnim cenama, RAZR 2024 je postavljen da redefiniše iskustvo korišćenja preklopnih pametnih telefona.

Bilo da prioritet stavljate na dizajn, kvalitet ekrana ili performanse, RAZR 2024 nudi primamljiv paket koji je teško ignorisati.

Motorola Razr 2024 i Razr+ će biti dostupni za prednarudžbinu počevši od 10. jula, dok je zvanična prodaja zakazana za 24. jul.

Source link

Motorola je ponovo u centru pažnje lansiranjem nove, RAZR 2024 serije. Kombinujući najnoviju tehnologiju sa stilskim dizajnom, modeli RAZR i RAZR+ su na putu da postanu među najpristupačnijim i najpoželjnijim preklopnim telefonima ove godine. RAZR…