ViewSonic predstavio ultra-široki 5K komercijalni displej dijagonale 92 inča

ViewSonic je predstavio CDE92UW, ultra-široki displej namenjen za komercijalnu upotrebu, dijagonale 92 inča. Sa svojom 5K rezolucijom i 21:9 odnosom stranica, ovaj displej je dizajniran da maksimizuje mogućnosti prenosa marketinških poruka. Namenjen je korporativnom okruženju, ali i za edukativne ustanove i retail prodajna mesta.

PCPress.rs Image

Sa povećanjem od 33 procenta površine u odnosu na tradicionalne 16:9 ekrane, dobija se mnogo više prostora za prikaz informacija. Uređaj je opremljen sa osmojezgarnim SoC-em, a pokreće ga Android 13 operativni sistem, koji obezbeđuje efikasan multitasking. ViewSonic CDE92UW poseduje USB-C konektore, čime se pojednostavljuje povezivanje sa eksternim uređajima koji će biti izvori informacija na displeju. Pored njih, poseduje HDMI 2.0 i 2.1, DisplayPort, RJ45 i RS232 konektore.

Predviđen je za 24/7 upotrebu pri čemu obezbeđuje konzistentno osvetljenje od 500 cd/m2. Ekran je tretiran sa 25 procentnim anti-glare premazom koji smanjuje odsjaj.

Prilikom dizajniranja ovog displeja, u ViewSonic-u su razmišljali o najrazličitijim detaljima. Jedan od njih je i da su ove, a ne veće dimenzije, odabrane zbog činjenice da monitor tako može komotno da stane u teretne liftove standardnih dimenzija, čime se olakšava i pojednostavljuje njegovo prenošenje s mesta na mesto.

CDE92UV može da se upotrebljava i u standardnom, landscape i u portretnom modu (uspravno). Poseduje mogućnost bežičnog mirror-ovanja ekrana. Ugrađeni ViewSonic Manager omogućava bežičnu kontrolu, update i reprodukciju sadržaja, kao i upgrade softvera.

ViewSonic CDE92UW će se naći u prodaji tokom jula, a ukoliko ga rezervišete u pre tog trenutka, možete ga dobiti za 4.999 dolara (regularna cena biće 7.599 dolara).

Izvor: Betanews

Source link

ViewSonic je predstavio CDE92UW, ultra-široki displej namenjen za komercijalnu upotrebu, dijagonale 92 inča. Sa svojom 5K rezolucijom i 21:9 odnosom stranica, ovaj displej je dizajniran da maksimizuje mogućnosti prenosa marketinških poruka. Namenjen je korporativnom okruženju,…