Dizajn i razvoj AI proizvoda — meetup u Novom Sadu, 20. juna

U četvrtak, 20. juna, od 18:30 u Startit Centru Novi Sad organizujemo meetup namenjen dizajnerima i drugim profesionalcima koji rade na razvoju digitalnih proizvoda. Pridružiće nam se Stefan Trkulja, Founding Product Designer u američkom startapu Uplimit, a nakon Stefanove prezentacije  očekuje nas networking u bašti Startita.

Stefan će podeliti svoje iskustvo o tome kako je biti dizajner proizvoda u američkom startapu sa VC investicijama, šta su najveći izazovi na koje su naišli i kako su ih prevazišli uz pomoć AI-a. Takođe, osvrnuće se i na svoju karijernu putanju i to kako je došao do pozicije na kojoj je trenutno.

Agenda:

18:00-18:30 – Okupljanje

18:30-19:15 – Dizajn i razvoj AI proizvoda: Stefan Trkulja

19:15-20:00 – Networking

Prijava

Događaj se održava u četvrtak, 20. juna u Startit Centru Novi Sad (Mike Antića 2). Ulaz je besplatan, uz obaveznu prijavu popunjavanjem forme na linku.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Source link

U četvrtak, 20. juna, od 18:30 u Startit Centru Novi Sad organizujemo meetup namenjen dizajnerima i drugim profesionalcima koji rade na razvoju digitalnih proizvoda. Pridružiće nam se Stefan Trkulja, Founding Product Designer u američkom startapu…