Četvrti po redu Empple Festival stiže 3. i 4. oktobra sa temom “How to Human at Work”

Četvrtu godinu za redom, Empple Festival okuplja zajednicu lokalnih, regionalnih i globalnih stručnjaka za temu employer branding-a, internih komunikacija i tema koje u prvi plan stavljaju iskustvo zaposlenih.

Empple je prvi employer branding festival u Srbiji, posvećen promovisanju i podsticanju zdrave employer branding prakse i kreiranju boljeg sistema zapošljavanja. Ove godine, Empple Festival će se održavati 3. i 4. oktobra u Beogradu, u Madlenianumu.

Prošlogodišnji Empple Festival istakao je ulogu employer brendinga u olakšavanju izdvajanja na tržištu, a ovogodišnje izdanje donosi novu temu za diskusiju i postavlja ključno pitanje: How to human at work? — “From employer branding to employer beeing”.

Ovogodišnji dvodnevni program stavlja u prvi plan – ljude, fokusirajući se na teme kao što su holistički pristup employer branding-u, iskustvu zaposlenih i kandidata, merenju uspeha i analitici u okviru employer brandinga. 

Empple želi da se 3. i 4. oktobra osvrne na prošlu izazovnu godinu, koja je donela veliki broj otkaza i promena na tržištu rada i posveti vreme priči o svim pozitivnim primerima transparentne komunikacije, kvalitetnog upravljanja promenama, sinergijama koje su se tu desile, greškama i lekcijama.

Tokom predavanja, učesnici će imati prilike da od predavača čuju primere dobre prakse, naglašavajući važnost ulaganja u ljude i istovremeno ističući važnost iskustva rada u organizaciji, kontinuiranog učenja i ličnog razvoja, kao i otvorene komunikacije koja gradi psihološku sigurnost za sve članove tima u kompaniji.

Call for Papers

Ove godine Empple Festival donosi novinu i otvara Call for Papers, odnosno poziv za predavače. Empple tim poziva sve zainteresovane koji smatraju da imaju vrednu priču koju žele da podele sa zajednicom, da se prijave kao predavači. Prijava traje do 20. juna i dostupna je putem sledećeg linka.

Ulaznice

Sve informacije o prijavama, za učesnike i predavače, cenama ulaznica, kao ostale važne informacije, mogu se pronaći na sledećem linku.

Source link

Četvrtu godinu za redom, Empple Festival okuplja zajednicu lokalnih, regionalnih i globalnih stručnjaka za temu employer branding-a, internih komunikacija i tema koje u prvi plan stavljaju iskustvo zaposlenih. Empple je prvi employer branding festival u…